Monestir de Sant Llorenç, Espectacles: Blues a la fresca White Boy White's Power Roots Trio

17
08/2022
fins al dia 2022-08-17 21:30:00
On es realitza? Camí de Sant Llorenç, s/n
08694  Guardiola de Berguedà
T. 664 56 75 81  
monestirsantllorec@gmail.com
Monestir de Sant Llorenç

Blues a la fresca
White Boy White's Power Roots Trio

17 d’agost, 20 hores

White Boy White va començar a tocar als cafès de la seva ciutat natal de Filadèlfia a la dècada de 80 en l'ambient de la música folk local. Més tard va recórrer Europa abans de conèixer el seu mentor, el mestre guitarrista de 8 cordes David Harris. A la dècada de 90, White Boy es va establir a Nova Orleans, on va conèixer i fins i tot va compartir escenaris amb alguns dels millors talents de la ciutat. Això solidifica el seu estil de tocar combinant les seves influències del nord i del sud dels Estats Units. El camí de White Boy finalment el va portar a Espanya, a través de Mallorca i finalment a la seva residència actual a Tarragona, on va llançar 2 àlbums discogràfics, “Shadow of the night”, el 2013 amb Jr. Charley i Little Victor, i més tard el seu primer àlbum en solitari, “Till I find my dyin' bed” el 2016 que va obtenir molt bona critica internacional.
Al monestir, en format de trio interpretarà peces de l'edat d'or americanes i arrels i originals, actualitzades pel segle XXI. 
El trio presenta una bona fusió entre blues tradicional i gypsy jazz, ampliant molt les possibilitats dels dos gèneres. Això provoca un so fresc i agradable, deixant ningú indiferent.
Richard "White Boy" White (EUA) - guitarra i veu.
Noman Pena (Espanya/Suïssa) - guitarra.
Viktor Sytnik (Ucraïna) – bateria.

vídeo

Reservar

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-07-2022 10:20