Imatges

Dibuixos
 

Enllaços d'interès

Recomana el contingut

MONESTIR SANT LLORENÇ PER LA CULTURA. Biennal Romànic del Berguedà: amb els ulls de Picasso, estiu/tardor 2019. Exposicions. Monstres del romànic reinventats creativament, escoles del berguedà

Cultura

Monestir de Sant Llorenç
Biennal Romànic del Berguedà: 
amb els ulls de Picasso, estiu/tardor 2019

la cultura no para!


Biennal Romànic Berguedà: amb els ulls de Picasso
El temps vola.
Però la Biennal Romànic Berguedà amb els ulls de Picasso just està en el seu equador i amb noves propostes, com l’exposició sobre Monstres Romànics reinventats pels escolars de la comarca. També continuen els espectacles de proximitat dels dissabtes tarda i el vermuts musicals del diumenges migdia.

exposicions

Monstres del romànic
reinventats creativament

escoles del berguedà

Molts alumnes de les escoles de la comarca han mirat el romànic amb motiu de la Biennal Romànic del Berguedà amb els ulls de Picasso i l’han plasmat en dibuixos magnífics, plens de la mateixa imaginació que els artesans d’aquell temps pintaven i esculpien monstres que anunciaven la fi del món o convidaven a la gent a una vida amb dignitat. O del mateix Picasso, un geni en arts.
Ara podeu contemplar el treball dels tallers fets al Monestir de Sant Llorenç, a Pedret o Obiols, en una exposició acolorida i trepidant: ens hem vist obligats a fer una selecció difícil, a partir d’ una gran qualitat creativa.
A les escoles, als alumnes i els mestres que hi han participat, gràcies.
Als ciutadans del Berguedà: no us la perdeu: aquí ja hi ha els creatius emprenedors del demà!Als que torneu a treballar, bona feina.
A tothom, recordeu que la cultura alimenta vida plena.
I al monestir intentem alimentar-la amb generositat molt especial.

Data inici

diumenge, 01. setembre 2019

Data final

dijous, 31. octubre 2019

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
06:40  |  24-10-19