Imatges

PoesĂ­a Asun GarcĂ­a
 

Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Monestir Sant Llorenç on compartir futurs! Guardiola de Berguedà. Taller de poesia col·lectiva, Asun García, dissabte 1 d'agost, 12:30 hores.

Cultura

Monestir Sant Llorenç
on compartir futurs!
guardiola de berguedà.

Son temps de vacances!
Aquest any ens quedem més a casa, però esperarem els caps de setmana per trobar-nos, segurs, en la cultura de qualitat estimulant que el monestir us proposa.

Aforaments limitats.

NOTA: el cap de setmana del 8 i 9 d'agost no hi ha programació al monestir. Consulteu les propostes de la Festa Major de Guardiola.Taller de poesia col·lectiva
Asun García

1 d’agost, 12:30 hores

Isidore Ducasse, conegut com a comte de Lautréamont va escriure al 1869 que la poesia ha de ser feta per tots. Ho farem en el taller de poesia col·lectiva on escriurem poemes entre tots els assistents. No cal haver escrit poesia, no cal ser lector de poesia, només voler treure el sentiment poètic que tots portem dins.
Ens aproparem a la poesia de manera fàcil i lúdica amb diferents tècniques, coordinats per l’Asun García, escriptora i poeta.
Els poemes de cada sessió es compartiran amb el públic en un recital festiu al monestir de Sant Llorenç el dia 14 d’agost.

 Activitat gratuïta

Si vols reservar la teva entrada clica aquí
on som 

Data inici

Dissabte, 01. agost 2020

Data final

Dissabte, 01. agost 2020

Horaris

12.30

Preu

GratuĂŻta

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
01:44  |  27-07-20