Imatges

Arcattia
 

Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Monestir Sant Llorenç, la cultura ens cuida! Guardiola de Berguedà, Espectacles, Arcattia - Viena punt de trobada Concert, dissabte 11 de juliol, 19:00 hores

Cultura

Monestir Sant Llorenç
la cultura ens cuida!
guardiola de berguedà

La cultura ens acull i cuida, ara més que mai, després de la fosca quarantena i en els temps encara difícils del coronavirus. Amb les condicions de seguretat fixades per les institucions, tornem obrir el monestir aquest estiu amb la mateixa passió i una triple dosi d’esperança, malgrat les dificultats en el contracte d’actuacions i el muntatge d’exposicions.
El dissabte dia 4 de juliol a les 19h recordarem a tots ens que ens han deixat, els que l’han sofert, al personal sanitari i col·laboradors, en un acte ritual ple de simbolisme.
Aforaments limitats.

Arcattia - Viena punt de trobada
Concert
dissabte 11 de juliol, 19:00 hores

Magnífic el format cambristic del trio de cordes format per dos violins i violoncel. Obres de Vivaldi, Mozart, Boccherini, Haydn, Beethoven i Lachner, compositors que van viure i composar en aquesta ciutat imperial i capdavantera en la música del seu temps i de sempre.
El trio està altament valorat per la seva sonoritat extraordinària i la seva professionalitat indiscutible. Quim Térmens i Joan Morera, violins – Lluís Heras, violoncel.
“La música pot ser el mirall de l’ànima, sols cal obrir-la als seus sons”


Preu 7€
Si vols reservar la teva entrada clica aquí 
Venda al mateix dia de l'espectacle al monestir a partir de les 18:30h.
on som

Data inici

dissabte, 11. juliol 2020

Data final

dissabte, 11. juliol 2020

Horaris

19.00

Preu

7€

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
10:05  |  30-06-20