Imatges

Pintura Cesc 1
Exposició Cesc
 

Recomana el contingut

Monestir de Sant Llorenç - Exposicions d’hivern Guardiola de Berguedà

Cultura

monestir de sant llorenç
exposicions d’hivern
i avaluació 2018

guardiola de berguedà

Durant el fred hivern podeu contemplar a Sant Llorenç dues exposicions de Cesc Serrat, el nostre creatiu resident al monestir: no deixeu que les gelors apaigavin la vostra cultura!

RECORDANT MARK ROTHKO
Rothko, pintor abstracte jueu, amb la seva pintura de tons molt mesurats i sovint severs, buscava espiar l’absolut, l’inabastable. Místic, al no quedar satisfet,  es va suïcidar.
Cesc Serrat recrea la seva obstinació amb colors parents del pop, però amb la sensibilitats del nostre món, proposant-nos una simfonia oberta al pensar i al reflexionar.

TERRES NOSTRES
En Cesc durant el curs escolar viatge per tot el país per fer arribar contes d’imaginació i rondalles d’entusiasme a les escoles. En els viatges del 2018 quan veia una terra de color i textura diferent, la recollia. I amb aquest material tan bàsic ha muntat una exposició conceptual i real tan suggeridora com atrevida i sedant, col·laborant amb Zerlick.

AVALUACIÓ 2018
Hem treballat, hem creat y hem compartit.
De maig  octubre hem presentar 63 espectacles de proximitat i 10 exposicions a les que heu assistit els mateixos públics que l’any passat, malgrat que la majoria de tardes les tempestes feien impossible arribar al monestir.
Aquest 2018 hem començat a gestionar, també, una part del patrimoni romànic i industrial del Berguedà, patrimoni que posarem en valor de país el 2019.
Als creatius, governs, ciutadania, mitjans de comunicació... que heu fet tot això possible i apassionant, gràcies.
Ja programen l’any que hem començat amb alguna novetat sorprenent per celebrar i compartir el tercer any de programació continuada!
Fins aviat.

Tornarem a partir de setmana santa.

Data inici

divendres, 08. febrer 2019

Data final

diumenge, 14. abril 2019

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
10:51  |  08-02-19