Enllaços d'interès

Recomana el contingut

Festival Convivium 2018- INAUGURACIÓ d'exposicions- pintura, escultura i fotografia 4 d'agost, 20:00 hores- RAMON VILA pintura- JORDI PALLI ferro bell, escultures i TONI RICART passeig per un somni, fotografies.

Cultura

 monestir de sant llorenç
un estiu amb cultura!
guardiola de berguedà

INAUGURACIÓ D'EXPOSICIONS

pintura, escultura i fotografia
4 d'agost, 20:00 hores

RAMON VILA
pintura


Es pinta per instint, per intuïció, segurament per atzar. El mateix instint que com a espectadors fa que ens aturem davant d'una obra i no d'una altra. Sospito que la intuïció que porta a Ramon Vila a investigar, amb ofici i tenacitat, en la tècnica de les veladures  fins a aconseguir atrapar l'aquositat i els colors impossibles dels núvols, no és res més que el desig d’instal·lar-se en el "misteri", no descobrir-ho, ni  desxifrar-ho, sinó refugiar-se en el seu nucli, en el seu aïllament, en el silenci del seu "no-temps". Desaparegut el temps, queda la quietud d'una atmosfera lírica que avança i ens envolta.

TONI RICART
passeig per un somni, fotografies


Aquest és un passeig impulsat per la recerca de la bellesa oculta, tractant de descobrir formes sorprenents en racons amagats del jardí.
El joc entre l’enfocament i la profunditat de camp, converteix els fons en inesperats models geomètrics que semblen ballar en atmosferes oníriques.
El passeig pel jardí es converteix en un passeig per un somni.
Cada cop assumeixo més conscientment que el que faig és actuar després d’haver digerit el que passa al meu voltant, i al meu interior, que és també el meu voltant.

Data inici

dijous, 02. agost 2018

Data final

diumenge, 30. setembre 2018

On es realitza l´activitat


Monestir de Sant Llorenç

08694 Guardiola de Berguedà
veure mapa (google maps)
Telèfon: 664 56 75 81 visites
Data i hora de la darrera actualitzaciò
10:43  |  02-08-18