El BIBLIOBLÚS REPREN EL SERVEI A PARTIR DEL DIA 25 DE JUNY

BIBLIOBLÚS

 El Bibliobús Pedraforca reprèn el servei el dia 25 de juny. Els horaris i les rutes s'han hagut de reajustar temporalment d'acord amb el procés de desconfinament. S'ha reduït l'horari d'atenció al públic sense modificar la freqüència de pas, tot i que en algun cas s'ha hagut de canviar el dia de la setmana.


El bibliobús Pedraforca tornarà a Guardiola els dijous de 17.30h a 19.00h els dies 25 de juny, 2, 9, 16 i 23 de juliol, 3, 10, 17, i 24 de setembre.

Des del bibliobús i des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en farem difusió a través dels diferents canals virtuals, xarxes socials, app Xbm, pàgina web (
https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos).

Us fem saber també que els serveis per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l'interior del vehicle, i és per això que l'atenció a l'usuari es durà a terme a l'exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar l'accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon. 


Esperem que la represa del servei de bibliobús tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.


Data i hora de la darrera actualitzaciò
11:29  |  26-06-20
  • Recomana el contingut